Hoe importeer ik bookmarks in Symbaloo?

Geef Symbaloo toegang tot je favoriete bookmarks. Volg de link en klik op de knop met het logo van jou browser.

Log in op je Symbaloo account en geef de import tool toegang tot jou favorieten. Doe je dit niet, dan is het niet mogelijk om ze te importeren naar jou Symbaloo.

Na een paar minuten zullen al jou favorieten voortaan gelijk in Symbaloo beschikbaar zijn.

Gebruik deze link:

http://importer.symbaloo.com/